Kesäpäivänä radalla

Consairin kvartaalikivassa keilaamassa

Torstaina 6.6. Consairin tiimi sai nauttia kuumasta päivästä Uudellamaalla, kun vuorossa oli kvartaalikiva, tällä kertaa Kesäpäivän muodossa. Kvartaalikivassamme Consairin porukka kootaan kasaan kolmen kuukauden välein ja suunnataan tekemään yhdessä jotain kivaa. Päivän ohjelman järjestämisen saa vastuulleen aina uusin tulokas ja tällä kertaa nakki napsahti dataihmemies Antille. Aisapariksi Antti sai kokeneen Consair-konkarin, tuotekehittäjäguru Antin. Kuva kvartaalikivan sisäurheiluosuudesta, jossa Enna keskittyy kaatamaan viimeisen keilan, mutta siitä lisää alla.

Lähimatkailua Uudellamaalla

Antti-kaimat onnistuivat järjestämään päivän alkuun tehdasvierailun CAMUjen syntysijoille Uudellamaalla. Meidät otettiin lämpimästi vastaan mansikkakakun kera.

Consairin Kvartaalikivan tarjoilut

 

Tehdasvierailulla saimme nähdä kuinka monet tutut tuotteet, kuten kukkaistutusalustat ja tuolien rungot syntyvät automatisoidusti koneilla ja jotkut tuotteet joiltain osin käsityönä. Uusia CAMU D2 -kohdepoistolaitteita tehdashallissa oli valmiina pirteä keltainen rivistö.

Consair CAMU D2 -kohdepoistolaitteita tehtaalla valmiina

 

Seuraavaksi vuorossa oli ruokailu, jossa suosimme paikallista yrittäjää. Ravintola oli sekoitus italialaista, pizzabuffettia, ala cartea ja jääkarhuja. Kaikille löytyi listalta mieluinen annos ja mahat saatiin täyteen.

Sisäurheilu viilensi hellepäivänä

Pienen helteisen happihyppelyn jälkeen suunnattiin sisätiloihin viilentymään, eli keilaamaan. Onneksi Antit olivat tehneet varauksen ennakkoon, sillä paikka oli yllättäen täynnä ja kaikki radat käytössä.

Kahdella radalla käydyn kamppailun taisi voittaa nuorempi Antti, joka paljastui ilmiömäiseksi keilojen kaatajaksi. Salaisuus taisi piillä keilapallon painossa, sillä kun toinen Antti vaihtoi luottopalloa, alkoi hänkin saamaan täyskaatoja.

Seuraava tiimipäivä on syksyllä ja sen järjestät kenties sinä, sillä meille haetaan koneiden huoltajaa, hae tästä >> (Edit: konehuoltaja löytyi jo!)

 

Tilaa pölynhallinnan vinkit -blogimme näppärästi suoraan sähköpostiisi!

Emme koskaan spämmää tai jaa osoitettasi muille.